Тиждень математики

Проведення предметного тижня підвищує інтелектуальний рівень учнів, формує в них практичні навички застосування знань, які вони здобули на уроках. Підготовка учнів до проведення тижня математики дає їм можливість самостійно збирати матеріал, проявляти ініціативу, виховує наполегливість та відповідальність.

Заздалегідь обговорювали план проведення тижня, розподілили завдання для учнів кожного класу, вивішали оголошення про проведення тижня та його план.

Розпочався Тиждень математики лінійкою, на якій вчителі оголосили план проведення тижня, поставили завдання перед учнями школи. В перший день оформили виставку «Учням про видатних математиків» і залишалася протягом тижня на коридорі, кожен бажаючий міг її подивитися: портрети видатних математиків, їх біографії, цікаві факти з життя і внесок в розвиток математики.

Кожен з класів подав на виставку стінгазету на математичну тематику. В кінці Тижня проводиться голосування серед учнів школи, на якому визначили найкращу математичну стінгазету. Протягом Тижня проводилися конкурси: "математичне лото", "Останній герой," "Знавці інформатики", "Брейн-ринг", учні складали і розгадували кросворди, ребуси, складали математичні казки, малювали малюнки мовою математики. Учні старших класів підготували математий вечір.

Завершився тиждень математики проведенням лінійки закриття тижня, на якій підвели підсумки всіх конкурсів, провели нагородження переможців грамоти

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.