Пізнавальні екскурсії

Для учнів 5-6 класів. була організована екскурсія до Тернопільського обласного краєзнавчого музею та Науково-демонстраційного навчального центру «Центр Науки»

/Files/images/SAM_0806.JPG

У Центрі науки діти змогли навчитись та розважитись водночас, пізнавати світ, спостерігати явища природи, побачити на практиці фізичні властивості речовин, експериментувати та досліджувати.Центр науки це сукупність музею науки, наукових установок, міні-лабораторій хімії, фізики та біології, а також цікаві наукові шоу.

/Files/images/SAM_0802.JPG

/Files/images/SAM_0815.JPG

/Files/images/SAM_0816.JPG

Окрім цього, учні побачили тут музей інформаційних технологій, де зібрано техніку минулого. Серед приладів є старі друкарські машинки, телефони, комп'ютерна техніка.

Наступною зупинкою екскурсії був похід в Тернопільський краєзнавчий музей.

Увагу учасників заходу відразу привернула різноманітність музейних експонатів. Це і розкопки залишків мамонта, і витвори мистецтва, і військова форма різних історичних періодів. Від кількості цікавинок просто розбігалися очі школярів. Здавалося, що через скло дивилися справжні орли, лемури, козулі,рисі.

/Files/images/SAM_0819.JPG

/Files/images/SAM_0824.JPG

/Files/images/SAM_0828.JPG

Вразили макети українських хат, предмети побуту пращурів. Цікаво у музеї висвітлені і трагічні моменти українства – Перша та Друга світові війни.

Також увагу привернули роботи Пінзеля, «українського Мікеланджело».

Після такої насиченої поїздки школярі повернулися з позитивними емоціями і бажанням пізнавати нове.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.